Mít přímo u sebe doma velký zapuštěný plavecký bazén se nepoštěstí jen tak někomu. Musíte mít na něj dostatek prostoru, mnoho financí i zkušeností. Není to vůbec jednoduché. A ani velká zahrada nemusí být řešením, bez ohledu na fakt že se jedná jen o sezónní záležitost a pokud toužíte mít plavecký bazén se vším všudy je třeba investovat i do tepelného čerpadla a zastřešení.

Ovšem vy můžete tuto prekérní situaci vyřešit velice kulantně. SWIM SPA! Jedná se o velice elegantní a efektivní řešení tohoto problému. A co víc, máte v jednom nejen plavecký bazén s protiproudem, ale zároveň také vířivou vanu. Pojďte se tedy s námi podívat na toto skvělé řešení a zjistit, jak jej dostat i k vám domů.

Možnosti SWIM SPA

SWIM SPA jinými slovy vířivka a bazén v jednom s protiproudem, najdete v současnosti hned v několika variantách.

Vlastnit unikátní celoroční SWIM SPA přímo doma je jako vlast domácí plavecké lázně s protiproudem a masážemi pod vodou. Postačí k dispozici elektrický kabel, menší zahrada a můžete začít. Vše je v podstatě velmi jednoduché, postačí i omezené prostory venku nebo uvnitř domu a Váš sen se stane skutečností na každý den v roce.

Nejčastěji se setkáte se sportovním modelem, dále pak s alternací ke klasickému plaveckému bazénu, se spojením bazénu a vířivé vany a s rehabilitačním typem bazénů nejen pro dospělé, ale také pro děti i všechny rasy psů.

Základní znaky SWIM SPA

SWIM SPA poznáte velice jednoduše. Oproti klasickým vířivým vanám jsou hlubší, delší a robustnější. Především se jedná o plaveckou dlouhou formu pro 3 a více osob a ty největší dokonce pojmou až 9 osob naráz se zachováním plavecké pozice. Stejně jako vířivka je i SWIM SPA vybaveno navíc speciální částí hydro masáže a nezávislými masážními okruhy. Můžete tedy sportovat, plavat, cvičit, anebo si relaxovat a slavit ve vodě  s celou rodinou i přáteli a to každý den po celý rok s minimálními náklady na energie.

A jak jsme v předchozím odstavci naznačili, budeme se nyní bavit čistě o funkcích SWIM SPA. Těch je hned několik. Vyjmenujeme si ty nejběžnější.

  • Protiproud – Protiproud je u SWIM SPA základní funkcionalitou. Najdete ji u všech druhů SWIM SPA. Ovšem nejen to! Můžete si také zvolit směřování proudu, eliminovat nepříjemný efekt turbulence či regulovat tlak proudu. SWIM SPA jsou proto vhodné jak pro profesionální plavce, tak i pro relaxační plavání a rehabilitační cvičence.

  • Relaxační tlaková masáž – Mnohé SWIM SPA jsou dnes vybaveny i profesionálními masážními tryskami, které dokáží skutečně pořádně uvolnit. Jednou z mnohých druhů masáží je i ta relaxační a sportovní U ní naberete síly, uvolníte bolavé svalstvo a připravíte se na všechny překážky, které vám život přinese.

  • Sportovní masáž – Sportovní masáž je naproti tomu určená zejména profesionálním sportovcům, kteří potřebují podat nejlepší sportovní výkon. Tento typ masáže dokáže prohřát a promasírovat všechny svaly a uvolnit je před důležitým závodem.

  • Hloubková masáž – Posledním typem masáže, se kterým se u SWIM SPA setkáte, je hloubková masáž. Ta je spojením jak té relaxační, tak i té sportovní. Dokáže pořádně uvolnit svaly, zklidnit nervová zakončení, uvolnit celé tělo i nabudit mysl.

Samozřejmě ne všechny SWIM SPA disponují všemi těmito funkcemi. Některé mají pouze protiproud, jiné protiproud s perličkovou masáží. Stačí si ale promyslet, co od svého SWIM SPA očekáváte, a určitě si na trhu najdete i svůj ideální model.

Využití SWIM SPA

SWIM SPA využijete jak doma, tak i na zahradě či na terase. Díky zabudovanému topení pro ohřev vody jej můžete užívat po celý rok. A oblíbí si jej nejen profesionální sportovci, ale také děti či celá rodina. Udělá zkrátka radost všem!