Pokud se zajímáte o koupi nemovitosti v podobě domu nebo bytu, určitě uvítáte kvalitní fotografie, které vám výběr velice usnadní. Jak majitel bytu, který jej nabízí k pronájmu, tak realitní kancelář inzerující určitou nemovitost, má díky krásným a kvalitním fotografiím náskok před jinými nabídkami. Investovat do kvalitního fotografa se vždy vyplatí, což platí jak pro realitní kanceláře nebo majitele pronajímaného bytu, tak například pro eshopy, které si objednají profesionální fotografování produktů. Ne nadarmo se říká, že skutečně kvalitní fotografie prodává sama.

Projekt Lucon-Art

Chcete-li mít záruku mimořádné kvality, dokonalosti a spolehlivosti, pak si objednejte produktovou fotografii nebo nafocení interiéru u dvou pražských fotografů pod označením Lucon-Art. Každý z nich má zkušenosti s fotografováním různých objektů. Jeden se specializuje na pořizování snímků interiérů nejen bytů, ale i restaurací a kaváren. Rád fotí také zvířata, přírodu, nebo pořizuje úžasné fotografie architektury a street fota. Fotografování je jeho koníčkem, kterému se již léta věnuje s nevšední vášní. Druhý je profesionálním fotografem a má bohaté zkušenosti se všemi obory fotografie, zejména portrétní. Oba dohromady se nyní věnují projektu Lucon-Art a nabízejí jak focení produktů, tak focení nemovitostí.

Nabídka služeb

V současné době se tato dvojice nejvíce zaměřuje na fotografování interiérů. Jejich krásných fotek domů a bytů využívají nejen velké realitní kanceláře, ale i majitelé bytů určených k pronájmu. Samozřejmě, že se snaží vyhovět přáním a požadavkům i široké veřejnosti. Můžete si tak objednat pořízení fotografií svého nového domu, jeho interiéru, nebo třeba rekreační chaty či chalupy. Majitelé restaurací, vináren či kaváren mohou mimořádně krásných fotografií svých interiérů využít k propagaci svého zařízení. Fotografie mohou být součástí katalogu nebo kvalitního a lákavého propagačního letáku.