OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mnozí zaměstnavatelé již přišli na to, že když svým zaměstnancům zajistí kvalitní firemní stravování, budou spokojeni všichni. Zaměstnanci nebudou mít důvod chodit za jídlem mimo podnik a pracovní dobu tak využijí mnohem efektivněji. Navíc budou mít zajištěnu kvalitní stravu odpovídající zásadám zdravé výživy. Firemní stravování je trend, který přináší komfort, úsporu času a relax v příjemném prostředí. Řada firem v Praze proto využívá služeb poskytovaných společností ARTER-CATERINGOVÝ SERVIS s.r.o., se sídlem v Praze 9.

Co firemní stravování obnáší?

Jedná se o dovoz hotových jídel do firem sídlících v Praze společností Arter.cz, která veškerá jídla vyrábí sama. Odběratelé mají možnost výběru jak ve standardních jídlech, tak například v jídlech minutkových. Další variantou jsou jídla zachlazená a hluboko zmrazené pokrmy. V rámci denního menu je možné objednat i minutkové či exkluzivní přílohy nebo je v nabídce několik druhů zmrzlinových pohárů. U nápojů jsou v nabídce dva druhy točených džusů, které si zaměstnanci mohou doplnit o různé ingredience, jako je cukr, sirup, citron. Tyto ingredience jsou rovněž součástí dodávky.

Co Arter.cz ještě nabízí

Hlavní činností společnosti Arter.cz je výroba a rozvoz hotových jídel. Kromě toho provozuje také podnikové prodejny, neboli kantýny přímo v podnicích. Kantýny slouží zaměstnancům k nakupování nejrůznějšího potravinářského zboží, které Arter.cz pravidelně zásobuje ze svých centrálních skladů. V těchto skladech je neustále a prakticky nepřetržitě k dispozici více než 600 druhů potravinářského zboží, takže sortiment v kantýnách lze srovnávat s běžnými obchody s potravinami ve městě.

Catering

To je další služba společnosti Arter.cz, která spočívá v kompletním zajištění prezentačních akcí, podnikových večírků či soukromých oslav a dalších událostí. Velice oblíbená je také restaurace provozovaná firmou Arter.cz. Využívají ji například klienti k obchodním jednáním spojených s obědem či večeří, ale i soukromé osoby, které si potrpí na luxusní prostředí a vybraná jídla a pití.