Bojíte se, že přijdete jednou z práce domů a zjistíte, že nějakého nenechavce zlákal váš dům a on se podíval, co pěkného a hlavně cenného doma máte? Předpokládáte správně, určitě vám to nepřišel jen obdivovat, ale také si něco z vašeho majetku odnést a následně to třeba zpeněžit nebo s tím naložit jinak. Chcete, aby se to už nikdy nestalo?

Hlídejte si svůj domov!

Můžete si koupit kvalitní a pevné dveře, pořídit řadu bezpečnostních opatření jako například bezpečnostní zámky, řetězy a někdo si pořídí například také sledovací systém. Zloději jsou však dnes už velmi vynalézaví a snadno zdolají překážky, které jim do cesty postavíte. Nemůžete být doma čtyřiadvacet hodin denně, abyste hlídali své teritorium. Jak tento celý problém vyřešit?

S pomocí fotopastí! Fotopast Bunaty je koncipována převážně na hlídání či monitorování zvěře. Nicméně lidé v ní našli skvělého pomocníka proti možným zlodějům. Stačí ji jen správně umístit a přesně víte, kdo se v okolí vašeho domu pohybuje, kdo u vás zvonil nebo se snažil dostat do vašeho obydlí. Následně se můžete podívat na záznam, popřípadě vám přijde fotografie ihned na váš mobil jako MMS nebo na váš e-mail.

Jak to celé funguje?

Fotopasti Bunaty jsou kvalitními kousky, které napomohou k lepšímu hlídání vašeho domu. Jsou takřka neviditelné, v zemitých barvách, které splynou s okolím. Díky tomu si jich nikdo nevšimne. Tyto výrobky však budou i tak plnit svou funkci. Střežit okolí vašeho domu. Budou monitorovat a dávat pozor na to, kdo se okolo pohybuje.

Tento typ fotopastí funguje na baterii, USB kabel pomůže všechny záznamy přetáhnout do počítače nebo notebooku. Mít přehled o tom, co se děje okolo vašeho domu je důležité. Nemusíte kupovat drahé kamery, které jsou stejně vidět, vyzkoušejte fotopasti. Jsou cenově přijatelné a odvedou velmi dobrou práci!