Fotopast se tradičně používá k sledování zvěře. Nejčastějšími uživateli jsou myslivci, ochránci zvěře nebo biologové. Díky tomu, že je fotopast velmi odolná, vydrží toto zařízení nepříznivé přírodní podmínky.

 

Navíc disponuje skvělou snímací technikou, která je schopná zachytit pohyb i v absolutní tmě. To je jeden z mnoha důvodů, proč se fotopast stala i velmi užitečným nástrojem při ochraně majetku.

Důvody proč si pořídit fotopast k ochraně majetku

Jak již bylo řečeno, fotopast je velmi odolné snímací zařízení. Níže naleznete několik důvodů, proč si pořídit kvalitní fotopast k ochraně majetku:

  • nízká pořizovací cena
  • je vyrobena z kvalitního odolného materiálu
  • vysoká kvalita nočních fotografií
  • možnost videozáznamu ve Full HD kvalitě se zvukem
  • pohybové čidlo s velkým dosahem
  • skvělé maskování
  • baterie s dlouhou životností

Fotopast namísto kamerového systému

Fotopasti jsou skvělou možností, jak získat za minimální pořizovací cenu kvalitní zabezpečovací systém. Součástí každého zařízení je velmi kvalitní snímací čočka, která je schopna pořídit detailní fotografii i za velmi špatných světelných podmínek. Je to díky přisvětlováním pomocí LED diod.

Pohybové čidlo reaguje s efektivním dosahem 10-15 metrů podle zvoleného modelu fotopasti. Tato vzdálenost je dostatečně k včasnému zachycení pachatele, pořízení kompromitujícího snímku a odeslání na mobilní telefon či email.

Široký výběr fotopastí

Na trhu existuje celá řada produktů, které nabízí rozdílné funkce a možnosti. Předem si rozmyslete k čemu všemu budete fotopast využívat. Velkým rozdíl při výběru dělá využití v otevřených či uzavřených prostorách. Nakupujte pouze ověřené a kvalitní značky, které fungují na trhu několik let. Jedině tak získáte jistotu při ochraně vašeho majetku.