Spousta firem už poznalo výrobky brněnské společnosti BMC Brno. Tato po letech úspěšného uspokojování klientů u nás i na Slovensku splnila svůj cíl a vytvořila svou značku BASSTA, pod kterou můžete najít nejrůznější typy potravin. Kompletní informace o firmě i značce najdete na webových stránkách https://www.bassta.cz/.

Potraviny z celého světa, to je BASSTA

Firma BMC Brno, která působí již od roku 1995, působí jako výhradní zastoupení španělských výrobců potravin u nás i na Slovensku. Její značka BASSTA je výsledkem mnohaletého úspěšného působení v oblasti dovozu potravin, a to dnes už nejen ze Španělska, ale i dalších zemí Evropy i mimo ni. BASSTA jsou tedy nejen španělské potraviny v gastro balení, které jsou zárukou kvality. Pod značkou najdete především produkty jako konzervované ovoce a sterilovaná zelenina, tuňák ve slunečnicovém oleji, olivový olej a olivy, koření a další.

Z ovoce můžete volit ananas v plechovce, broskve, hroznový kompot, hrušky půlené, meruňky půlené, mandarinky dílky, nebo ovocný koktejl. Kupříkladu konzervovaný ananas v plechovce v mírně sladkém až sladkém nálevu lze použít na přípravu pizzy, také do různých ovocných kompotů, do koktejlů, do dezertů, jako jsou plněné palačinky, do ananasového sorbetu… BASSTA jej nabízí v balení ananas kousky 3 050 g, ananas kousky 565 g nebo ananas kousky 850 g.

Zelenina připravená kdykoli k dispozici

Ze sterilované zeleniny můžeme volit např. hrášek, kukuřici, artyčoky, fazole, rajčatové výrobky a další. Rajčatové výrobky mají bohaté zastoupení, najdete zde rajčata sušená na slunci ve slunečnicovém oleji 195 g nebo 2 950 g, drcená rajčata Polpa Fine di Pomodoro 4 050 g, krájená rajčata Polpa di Pomodoro 2 500 g, loupaná rajčata s rajčatovou šťávou 400 g a mnohé jiné.

Nahlédněte na bassta.cz a vyberte si kvalitní produkty za přijatelné ceny v gastro balení.