Ve svůj svatební den chcete být bezesporu okouzlující. A není se čemu divit. Vždyť právě v tento den se dámy mohou proměnit v princezny. Vše se samozřejmě točí kolem svatebního místa, ale výběr šatů není taky jednoduchou záležitostí. Tou největší nápovědou jim však nejsou družičky nebo maminky, ale jejich vlastní postava. Ta totiž ví, co jí sluší.

Když máte výraznější boky

Trápí vás výraznější boky? Nebo máte větší bříško po porodu? Ideální pro vás budou svatební šaty, které budou mít lehkou výzdobu nebo nařasení právě v oblasti boků nebo pasu. Pokud máte výraznější boky, ideální pro vás budou právě typické modely jako pro princeznu, kdy vrchní díl bude prakticky na tělo, spodní však bude výraznější, honosnější, zdobenější.

Tím, že se bude viditelně přecházet z jednoho dílu na druhý se zcela zamaskují nedokonalosti, které vás trápí. Dominantní tak rázem nebudou a vy se budete cítit dostatečně sebevědomě.

Když máte postavu ve tvaru přesýpacích hodin

Spíše vás trápí postava přesýpacích hodin? Tento typ postavy je také specifický, přirovnat ho můžeme například k mořským pannám. Abyste zamaskovali své nedokonalosti, a naopak upřednostnili tu hlavní dokonalost, kterou je úzký pas, vyplatí se sázet na takové modely, které právě pas zvýrazní.

Jinými slovy hledejte alternativy, jež mají štrasový opasek nebo jinou podobnou štrasovou aplikaci.

Když máte spíše chlapeckou postavu

Nadšené nejsou ze své postavy ani ženy, jejichž figuru bychom mohli přirovnat k té chlapecké. Jejich postava totiž neoplývá žádnými dominantními tvary, spíše pas, zadeček, ale také poprsí splývá v jedno. I proto bychom měli hledat takové modely, které pomocí pár prvků, dokážou formovat i to, co by jinak pod většinou oblečení splynulo.