Nový graffiti styl se šíří světovými městy a proměňuje nudné cihlové zdi v zelenější a krásnější prostory. Přenesený význam tak mají i mechové a jiné výrobky a dárky ze dřeva. Jedná se o kreativní umělecké dílo, které jistě stojí za povšimnutí.

Ač má v sobě graffiti jakési pozlátko vandalismu na zdech, u mechového graffiti je tomu jinak. Každému prostoru dodá na kráse. Vnese svěžest, zeleň a ducha přírody. V našem e-shopu naleznete stylové a originální rukodělné obrazy. Toho bychom si dnes měli cenit. Nejedná se o žádná strojovou výrobu, tudíž je hotové dílo pokaždé originálem.

Zanechá ve vás hlubokou stopu

Zelené umělecké dílo ve vás jistě vyvolá emoce. Je to koneckonců i jeho úlohou, stejně jako zachovat si přirozený vzhled. Mech použitý na obrazy je stabilizován tak, aby byl velkolepou podívanou spoustu let. Mimo to, zelená uklidňuje, jak známo. V přítomnosti zelené barvy se člověk cítí dobře, a když navíc může obdivovat i tento druh umění, je mu parádně i na duši.

Mechové obrazy jsou téměř bezúdržbové

Na rozdíl od pokojových květin se nemusí zalévat ani z nich jakkoliv sundávat prach. Naopak byste ho tímto procesem poničili. Mějte ho tak, jak byl původně a uvidíte, že když mu vyberete ne příliš slunné místo, bude se mu dařit. Logicky znáte přirozené prostředí mechu, takže je mu nejlíp tam, kde nejsou tropické teploty.

Krásně se vyjímá také v různých vinných sklípcích a restauracích, kde je chladněji. Prohlédněte si celou naší nabídku a nemusíte doma vlastnit jen obraz, ale třeba také mechové a dřevěné hodiny. Přírodních prvků není doma nikdy dost, tak k tomuto výstavnímu kousku, pořiďte taktéž i jiné dřevěné doplňky. Ruku v ruce si doma vytvořte přírodní akcenty, které vás budou uklidňovat a domov současně i proteplí a zútulní.