Každým dnem přibývá podnikatelů, což je skvělé, protože to ekonomice jenom prospívá. V současné době není potřeba rozjíždět svůj vlastní podnik od začátku, protože existuje takzvaný franchising, což je způsob podnikání, při kterém podepíšete licenční smlouvu s jinou, již dobře fungující a zavedenou společností a otevřete si pobočku pod jejím jménem, pod její značkou.

Tento způsob podnikání ocení každý začínající podnikatel, protože své celoživotní úspory vloží do byznysu, který už dobře funguje a prosperuje, který má svou stálou klientelu a který se už popral v konkurenčním boji. Jinými slovy investice nebude tak velký risk. Otázkou je, do jaké firmy by se mělo investovat.

Z počátku na základě franchisingu podnikaly jenom zahraniční firmy a české společnosti s tímto způsobem podnikání nechtěly nic mít. Nyní je tomu však jinak, což je skvělé. V současné době na základě franchisingu podniká takřka každá česká společnost. Díky tomuto způsobu se firma fantasticky rozšiřuje a rozvíjí rychlostí blesku. Díky tomu, že na základě franchisingu podniká tolik společností, je těžší si vybrat tu, s níž budete spolupracovat.

Máme pro vás tip

Pokud toužíte podnikat v oboru, který má smysl a který je prospěšný, doporučujeme podnikat se společností Extéria, která je specialistou na bezpečnost a zdraví na pracovišti a na požární ochranu (tedy na BOZP a na PO). V současné době má firma skoro pět tisíc spokojených klientů ve smluvním vztahu, jinými slovy tedy skoro pěti tisícům klientům pomáhá, aby je nevědomost o BOZP či PO nedostala do maléru, v němž by je čekaly nemístně vysoké sankce.

Nepotřebujete technické znalosti

Řada franšíz požaduje po svých franšízantech mnohé znalosti či zkušenosti. To je taky hlavní důvod, proč bystě měli začít spolupracovat s firmou Extéria, ta totiž nepožaduje žádné znalosti a zkušenosti, všemu se zde naučíte snadno a rychle.

Neváhejte a začněte podnikat s jedničkou na trhu už nyní. Otevřete už šestadvacátou pobočku firmy.