V současné době jsou k dispozici technologie, které zajistí mnohem přesnější a rychlejší výrobu než před lety. Týká se to i zpracování plechových výrobků. Pokud chcete kvalitní plechové výrobky, zapomeňte na staré metody řezání a zvolte laserové CNC řezání. Jde o mimořádně přesnou a  rychlou metodu řezání, která je ekonomicky nejvýhodnější a postará se o realizaci i těch nejsložitějších výrobků.

Specialista na laserové řezání plechu

V tuzemsku působí společnost Light Cut, s.r.o., která disponuje moderní technologií pro laserové řezání. Její vláknový CNC laser dokáže řezat plech o tloušťce až 6 mm a o rozměrech hotového výrobku až 3000 x 1500 mm, nezávisle na materiálu. Ať už chcete řezat hliník nebo třeba ocel, získáte čisté laserové výpalky, které není potřeba dále opracovávat. Jak přesné je toto řezání? Je velmi přesné, výpalky získáte s přesností +-0,05 mm. Jelikož trvá proces CNC řezání jen několik sekund, vaše zakázka bude zpracovaná v co nejkratším termínu.

Zatímco jinde byste čekali i několik týdnů, zde získáte své výpalky z plechu už do 7 pracovních dnů. Laserový CNC stroj si poradí i s těmi nejkomplikovanějšími projekty, nezáleží tedy na tvaru nebo výřezech, vždy získáte ten nejlepší výsledek. Je zde dbáno na důkladnou kontrolu kvality, abyste vždy dostali to, co očekáváte. Společnosti stačí zaslat technickou dokumentaci a ona už se postará o vše ostatní.

Své služby nabízí společnost na svém webu Lightcut.cz. Naleznete zde pravidelně aktualizovaný seznam skladových plechů, které jsou vhodné pro CNC řezání. Podívat se můžete i na příspěvky ukazující, jak řezání CNC laserem vypadá. Společnost kromě řezání zajišťuje i ohýbání plechu. Jakmile je zakázka dokončená, společnost vám může zajistit cenově výhodnou dopravu na potřebné místo. Kontaktujte společnost třeba ještě dnes a zajistěte si laserové výpalky z plechu ve vysoké kvalitě a za nejlepší cenu.