Menším firmám se dnes nevyplatí držet vlastní vozový park a platit svého řidiče, když si mohou za výhodných podmínek půjčit dodávku nebo mikrobus. K převozu materiálu na stavbu nebo k přestěhování drobnějšího nábytku a jiných věcí mohou této služby využít i soukromé osoby. Výhodné půjčení dodávky v Ostravě umožňuje firma MobilityRent.cz, která má dnes již celorepublikovou působnost. Proto je možné půjčení dodávky či mikrobusu v Ostravě a její vrácení na jiné pobočce třeba v Praze či v Brně.

Jaké má půjčení výhody?

Pro zájemce o půjčení dodávky z řad fyzických i právnických osob to znamená především možnost okamžitého řešení odvozu materiálu či zboží. Výhodné je to například v případě poruchy či nehody vlastního vozidla a akutní nutnosti dopravy. Vedle této nesporné výhody se půjčovna stará o údržbu svého vozového parku, úhradu provozních nákladů, o sledování termínů servisních prohlídek, placení povinného ručení a havarijního pojištění.

Podmínky půjčení dodávky nebo mikrobusu

  • dodávku či mikrobus si můžete půjčit jak na krátkodobý, tak na dlouhodobý pronájem
  • ceny za půjčení začínají na částce 450 Kč
  • půjčovna má ve svém vozovém parku 37 dodávek a 14 mikrobusů
  • všechny vozidla jsou nová a pravidelně servisovaná
  • spoluúčast u havarijního pojištění je od dvou tisíc Kč
  • půjčovna dodávek Ostrava levně MobilityRent.cz má otevírací dobu po celý týden, včetně sobot, nedělí i státních svátků
  • dodávku nebo mikrobus je možné na požádání přistavit kdekoliv na území ČR
  • půjčovna nabízí také Shuttle servis – zapůjčení dodávky či mikrobusu s řidičem i s anglicky hovořícím, a to bez kauce

K čemu lze půjčenou dodávku použít?

Pokud nemáte vlastní vozidlo, nebo se vám nečekaně porouchá, je půjčení dodávky ideálním řešením. Můžete v ní stěhovat nejrůznější věci, materiál, nábytek nebo například zahradní techniku a jiné pomůcky. Mikrobus lze využít pro přepravu osob, což může být výhodné například pro firmu, která potřebuje přepravit své zaměstnance na vzdálené pracoviště. Půjčovna dodávek je spolehlivým partnerem ve chvílích, kdy si nevíte rady, jak a čím přepravit věci z jednoho místa na jiné.