Konec zimy a začátek jara jsou ideálním obdobím pro úpravu exteriéru vašeho domu. Začněte terénními úpravami, pokud jsou zapotřebí, potom můžete plynule navázat stavbou oplocení. Samozřejmě to chce mít plán prací, které chcete letos zvládnout, a určit si pořadí, jak budete postupovat, abyste si další prací neničili to, co už máte hotové.

Pokud přišla řada na oplocení, vyberte si typ plotu, který byste kolem domu chtěli mít. Na výběr máte spoustu různých typů oplocení, váš výběr bude záviset především na vašich požadavcích. Co od plotu očekáváte? Jaké jsou vaše materiálové preference a cenové možnosti? Výběr oplocení ovlivňuje především otázka, zda chcete mít praktický plot nebo je pro vás důležitější jeho vzhled. Hledáte-li univerzální všestranný, vyberte si betonový plot. Ten představuje ideální kombinaci estetického vzhledu, mechanické odolnosti a dlouhé životnosti.

Betonový je všestranný

Betonové ploty jsou sestaveny vždy z betonových sloupků a plotových dílců. K výrobě plotu je použit vysoce kvalitní certifikovaný beton. Díky moderním technologiím lze z betonu vyrobit okrasné sloupky i plotové desky, které jsou k dostání v několika barvách s různými dekory, stačí si vybrat. Nevíte-li si rady s výběrem, přijďte se podívat do vzorkové prodejny nebo navštivte stránky Betonoveploty.net, kde naleznete speciální on-line konfigurátor. Zde si můžete navolit a vyzkoušet různé variace designů a barev. Konfigurátor vám pomůže lépe si představit, jak by takový betonový plot vypadal kolem vašeho domu.

V poslední době jsou velmi populární oboustranné betonové ploty, které se pochlubí z jedné strany plochým dekorem, ze strany druhé reliéfním vzorem. I jednostranně dekorované ploty však mají své kouzlo, poskytují větší volnost výběru dekoru. Neváhejte tedy, obraťte se na profesionály a nechte si instalovat kolem vašeho domu okouzlující plot, který vydrží dlouhá léta bez potřeby údržby.