Kdo jednou vyzkouší na internetu inzertní server ProdejHNED.cz, určitě tomuto způsobu nakupování i prodávání propadne. Jedná se totiž o nejmodernější český inzertní server se stovkami kategorií, které umožňují podrobné vyhledávání čehokoliv, co je na prodej. Od oblečení, potřeb pro děti, sportovních potřeb, až třeba po psy, kočky nebo drůbež. A dokonce tento jedinečný bazar umožňuje koupi či prodej automobilů, motocyklů či nejrůznějších strojů. ProdejHNED.cz je prostě pro všechny, kteří chtějí snadno a rychle nakupovat, nebo naopak své věci nabízet k prodeji.

Jak se v bazaru orientovat

Všechny inzeráty jsou v serveru ProdejHNED.cz přehledně uspořádány do jednotlivých kategorií, takže může zvolit zboží, o které máte zájem. Navíc máte nově možnost ve vybraných kategoriích hledat podle parametrů nebo vlastností, jako je například velikost bot, u realit počet místností nebo velikost podlahové plochy, případně můžete hledat podle toho, zda vás zajímá prodej nebo pronájem. Inzeráty jsou denně aktualizovány a celý portál je průběžně vylepšován tak, aby všichni zájemci našli předmět svého zájmu co nejpohodlněji a nejrychleji. Jednou z dalších předností tohoto bazaru je skutečnost, že svůj inzerát můžete do bazaru vložit zcela zadarmo. Další výhodou je, že si můžete nechat zaslat avízo s výsledky vašeho hledání na svou e-mailovou adresu.

Second hand online

Second hand znamená v překladu z angličtiny „z druhé ruky“. V českém prostředí toto slovní spojení zdomácnělo v jeho původní anglické verzi a označují se jím obchody s použitým ošacením. Pro kvalitní trička, mikiny, bundy, kalhoty, společenské či sportovní oblečení nebo i pro pracovní oděvy nemusíte chodit do kamenného „sekáče“. Můžete využít second hand online na internetových stránkách, ve kterém najdete inzeráty nejen na běžné či těhotenské oblečení, ale i na nejrůznější obuv, kabelky, nebo galanterii a další doplňky.

Jak hledat v kategorii „oblečení a obuv

Pro urychlení a zjednodušení lze doporučit zadat do hledání přímo věc, kterou hledáte, jako například „kabelka“, „džíny NewYorker“ atd. Také můžete využít rozšířeného hledání a zadat „velikosti“ nebo „rozměrů“. Vyvarujte se obecných výrazů ve stylu „prodám boty“, „prodám oblečení“ a zrovna tak „koupím plavky“ nebo „koupím sportovní boty“, jelikož tak snížíte počet nalezených inzerátů.