Také rádi odpočíváte na balkoně či terase, ale nepatříte mezi milovníky ostrých slunečních paprsků? Tak právě pro vás jsou určeny markýzy Praha. Než si však nějakou markýzu objednáte, je potřeba si rozmyslet, co od ní očekáváte. Musí poskytovat dostatek stínu a měla by se snadno udržovat. Také by měla odolat menšímu deštíku.

V nabídce společnosti climax-kolar naleznete několik druhů markýz.

Markýzy climax-kolar

Společnost climax-kolar nabízí hned několik druhů markýz.

Jednou z možností jsou markýzy kloubové, které jsou jednoduché, ale kvalitní a za velmi přijatelnou cenu. Lze je využít, jak k rodinným domům, tak i pro obchody nebo restaurace, k venkovnímu posezení. Látka u tohoto druhu markýz se navíjí na hřídel. Také může být chráněná stříškou.

Dalším druhem jsou markýzy kazetové. Ty svému uživateli nabízejí luxusní vzhled a dlouhou životnost. Díky těmto vlastnostem si získávají stále větší oblibu. Kromě kvalitní ochrany před slunečními paprsky jsou také dokonalou ozdobou každého domu. Velkou výhodou kazetových markýz je ochrana látky proti nechtěným vlivům počasí v případě, že momentálně markýzu nepoužíváte.

Poslední variantu tvoří markýzy boční, které chrání nejen před nepříjemným větrem, ale i proti nechtěným pohledům sousedů či kolemjdoucích. V podstatě se jedná o látkovou clonu, jež se ukotví na domovní fasádu. Po vytažení je pak potřeba ji ukotvit do speciálního držáku. Ovládání markýzy je pouze ruční a slouží k němu madlo.

Markýzy Mladá Boleslav jsou nejen praktickým pomocníkem, ale i estetickým doplňkem. Při jejich výběru je vhodné brát zřetel na barvu a design, které by měly ladit nejen se stylem domu, ale i zahradou, případně s okolím, v němž bude markýza umístěna.

V nabídce naleznete také různé druhy ovládání.