Jarní prázdniny se nezadržitelným tempem blíží a Vy stále nevíte, co společně s Vašimi dětmi podniknete? Dopřejte si krátkou dovolenou v malebném prostředí Moravského krasu.

Kam na dovolenou v moravském krasu?

Levné avšak pohodlné ubytování pro Vaše toulky po jižní Moravě objevíte v ubytování Moravský kras. Hotel se nachází v jihomoravském městě Blansko, které je považováno za vstupní bránu Moravského krasu. Ubytování si můžete rezervovat ještě dnes zde www.hotelprobe.cz. Ubytování disponuje osmdesáti pokoji s vlastním sociálním zařízením. Na každém pokoji najdete koupelnu i s wc. V prostorech hotelu se nachází také restaurace, kde si můžete dát něco dobrého k snědku. Ubytování Moravský kras nabízí pohodovou dovolenou, jak rodinám s dětmi, tak turistům, kteří touží poznat okolí Moravského krasu blíže. Přímo v areálu objevíte také možnosti k volnočasovým aktivitám. Zahrát si zde totiž můžete, jak squash, tak méně fyzicky náročné kuželky.

Kam si vyjet na výlet v okolí Blanska?

ubytování Blansko si přijdou na své především nadšenci turistiky. Za největší lákadlo lze považovat komplex jeskyní Moravského krasu. Prohlédnete si zde místa, která jsou opředená bohatou historií, i která Vás očarují svou překrásnou krápníkovou výzdobou. Moravský kras patří mezi nejvýznamnější krasové oblasti ve střední Evropě. Na celém území je doloženo více než 1100 jeskyní, z nichž pět je přístupných veřejnosti. V nedalekém Josefovském údolí odhalíte také historii zdejších hutí. Během krátké chvíle zde zjistíte, co vše se dá vyrobit ze železa. V neposlední řadě je Blansko a jeho okolí proslulé barokními poutními kostely a pohádkovými zámky.