Stojí Vám ve stodole starý traktor po svém otci, který soukromě podnikal? Láká vás stroj opravit a pokračovat v této činnosti? V tom případě máte na výběr ze dvou variant, záleží na tom, kterou zvolíte.

Možnosti realizace

Váš traktor lze odvézt do specializovaného servisu, kde stroj prohlídnou, případně opraví, vymění potřebné traktorové díly a po dohodě s Vámi mohou na traktor přidělat různá přídavná zařízení, která budete potřebovat pro Vaší práci. Druhou možností je si stroj dát dohromady svépomocí nebo s pomocí kamarádů a přátel.

Kam pro náhradní díly

Dnes již není žádný problém si jednotlivé díly objednat na e-shopech. Zde lze nakoupit nejen náhradní díly vhodné pro opravu traktorů ale také například novou, zcela moderní kabinu traktoru či mnoho jiných přídavných zařízení.

Speciální doplňkové zařízení

Na Váš traktor si můžete pořídit a nainstalovat například i čelní nakladač, který Vám určitě zpříjemní práci při zemědělských pracích. K tomuto účelu musí být Váš stroj vybaven hydraulikou. Pokud tomu tak není, veškeré hydraulické díly, včetně hydraulických rozvaděčů lze také zakoupit v e-shopu.

Ostatní možné díly a vybavení

Nabídka náhradních dílů a příslušenství je obrovská. Na vaši zemědělskou techniku lze zakoupit jak díly pro motor, včetně filtrů, tak veškeré elektrodíly a baterie, podvozkové a nápravové součásti, hydrauliku či veškerý sortiment kloubových hřídelů.

Traktor nemusíte jen opravovat, můžete ho také modernizovat nebo vybavovat různými přídavnými zařízeními. Taková nová kabina s odpruženou sedačkou udělá z Vašeho traktoru moderní zemědělský stroj. A pokud chcete například orat, sekat, nakládat či hnojit, lze zakoupit mnoho doplňků, které vám toto vše umožní, a to s jedním a tím samým strojem.