Darování květin neodmyslitelně patří k různým oslavám a slavnostním příležitostem. Každou ženu potěší květina i bez důvodu, prostě jen tak. Květin existuje mnoho druhů, darují se luční květiny, zahradní a v posledních letech také exotické rostliny. I přes nápor květin ze zahraničí nebo nových odrůd, zůstávají favoritem růže. Drží se na špici již několik desítek let a pravděpodobně tomu tak i zůstane.

Nevíte jakou květinu vybrat? Růží nic nezkazíte!

Růže se vyskytují na Zemi již od doby třetihor a v současnosti jich existuje téměř 300 druhů. V našich podmínkách naleznete 14 druhů této krásné rostliny. Velkým kladem, kromě její příjemné nasládlé vůně, je její barevná rozmanitost. Chcete darovat kytici? Zjistěte si oblíbenou barvu obdarované a máte tip na milou pozornost. Někteří lidé se orientují podle toho, co jaká barva růže znamená. Červená značí vášeň, modrá pokoru, růžová romantiku nebo žlutá radost a obdiv. Pokud si nevíte rady, ideální je oranžová, která je směsicí žluté a červené. Dárkový květinový box z těchto květů vám rádi nejen připraví na frutiko.cz, ale také přivezou až k rukám obdarované.

Zkuste květinu z čokolády nebo ovoce

Pokud chcete obdarovat, někoho, kdo rád mlsá, zkuste dortové kytice. Kytice na frutigo.cz jsou vyrobeny z chutné a kvalitní belgické čokolády, které lahodí nejen jazyku, ale i oku. Chcete si udržet štíhlou linii? I pro vás jsou připraveny varianty bez belgické čokolády. Zdravější, ale neméně chutnou variantou, jsou ovocné kytice. Kytice jsou připraveny z kvalitního a čerstvého ovoce. Doručení chlazené a čerstvé kytice je samozřejmostí. Nemůžete se rozhodnout? Zkuste kombinaci ovoce i čokolády a zcela jistě nebudete litovat.

Kytice z čokolády a ovoce jsou originálním dárkem nejen pro partnera nebo partnerku, ale také pro přátelé, zbytek rodiny nebo pro kolegu v zaměstnání.