Někdo bere nakupování jako nutnost, pro někoho je to zábava a o to větší, pokud může nakupovat výhodně a se slevou. Nakupovat se slevou můžeme nejen v kamenných obchodech, ale i v e-shopech. Slevy se týkají nejen jednotlivých produktů, ale slevu lze získat na celý nákup a v případě e-shopu i na dopravu. Že vás nebaví slevy hledat či hlídat? Ale to přeci nemusíte, udělá to za vás Kuponik.cz

Portál Kuponik.cz

Na tomto portálu naleznete nejen slevové akce, ale i výprodeje a speciální nabídky a zobrazují se zde i slevové kupóny nejen pro internetové, ale i kamenné obchody. Mezi nejoblíbenější kategorie, u nichž se slevy využívají, patří elektronika, móda a oblečení, hobby a sport a domácnost.

Slevové kódy v kategorii elektronika můžete využít pro nákup domácích spotřebičů, počítačů, notebooků, domácího kina nebo televize. Především ženské pohlaví potěší slevové kupóny určené pro nákup módního oblečení. Získat tak lze nádherné módní kousky a navíc ještě s výraznou slevou. Pořídit tak můžete nejen oblečení a spodní prádlo, ale i kabelky.

V kategorii určené pro domácnost se dají uplatnit slevy na domácí spotřebiče, zahradní nábytek nebo třeba originální dekorace do bytu. Kutilové a sportovci zajísté uvítají slevy, díky nimž si mohou pořídit potřeby a pomůcky pro svého koníčka.

Jaké slevy portál nabízí?

Vybírat lze z celé řady slev. Může to být sleva na konkrétní výrobek či celý nákup. Sleva může být určena procenty z ceny nebo konkrétní částkou. Další možností je sleva na dopravu či doprava zcela zdarma. Mezi oblíbené slevy v e-shopech pak patří kombinace slevy na zboží i dopravu.

Slevy lze uplatnit v celé řadě známých a často využívaných řetězců.

Na portálu však naleznete i zajímavé slevy na některé druhy služeb a výhodně nakupovat se slevou mohou i majitelé mazlíčků, neboť zde naleznou slevové kupóny z některých řetězců určených chovatelům.