V hlavním městě České republiky je toho mnoho k vidění, a když už do něj zavítáte, obvykle si ho chcete pořádně užít. Památky, divadla, kina, výstavy a různé další akce. V takovém případě řešíte ubytování, musíte mít přece někde složit hlavu. V Praze jsou však některé hotely a penziony poměrně drahé a tak se snažíte hledat a hledat takové, které vás finančně nezruinují. Víte o nějakém?

Penzion nebo hostel

Penzion a hostel AKÁT najdete v centrální části Prahy a díky tomuto umístění je skvělým místem, odkud můžete vyrážet na procházky a toulky Prahou. Ubytování je skvěle dostupné veřejnou dopravou, z nádraží i z letiště. Přijedete-li autem, pak můžete bezpečně zaparkovat v objektu penzionu. Cenově je ubytování dostupné a nabízí několik kategorií, podle toho, jak vám to vyhovuje a co potřebujete. V nabídce jsou plně vybavené apartmány, které vám poskytnou zázemí i levné hostelové pokoje.

Hledáte-li levnější bydlení, pak se obvykle obracíte na nějaký hostel v Praze. Takových nabídek je hned několik, ale ne všechny vypadají zrovna čistě a bezpečně. Hostel AKÁT je jedním z těch, který nabízí opravdu krásné a čisté pokoje, společné koupelny a také menší společný kuchyňský kout. Veškeré zázemí je tedy pro hosty připraveno. Pokoje disponují připojením k WI-FI a také televizí.

Když chcete bydlet levně

Při hledání se soustředíte nejen na cenu, ale například také na to, v jaké dostupnosti od veřejné dopravy, pokud jedete do Prahy vlakem nebo autobusem, ubytování je. I v tomto ohledu je Hostel Praha 5 skvělý, protože je k němu velmi dobrá dostupnost. Hledáte-li i vy, kde v Praze „složit hlavu“ a najít adekvátní ubytování, které vás cenově nezruinuje, pak určitě vyhledejte Hostel Akát. Nabízí hned několik možností ubytování a vy si tak můžete vybrat přesně takový typ, který vám vyhovuje.