Nezbyl Vám letos čas na vícedenní dovolenou a přesto byste si rádi užili pár dní relaxace? Nechejte se zlákat Firmou na zážitky na některý ze zážitkových víkendových pobytů a nasbírejte novou energii v romantickém prostředí České republiky. Víkendové pobyty pro dvajsou skvělou příležitostí k tomu, jak prožít romantické chvíle ve dvou, odpočinout si od každodenních starostí a nechat se hýčkat pobytem ve vířivce, sauně či bazénu.

Kam na romantický wellness pobyt?

Zážitkové pobyty pro dva lze prožít v luxusním zámku, lázních, v korunách stromů nebo třeba v teepee. Lákavě zní rovněž lázeňský pobyt s pivní kůrou pro dva v Hradišti nad Jizerou. Ubytovat se můžete v útulném hotelu Malý pivovar Klášter. Historie tohoto místa sahá až hluboko do období středověku. Lahodná večeře Vám bude podána v restauraci Skála. V hotelu je možné využít k relaxaci nejen pivní lázně, masáže, saunu, vířivku i bazén s původně klenutými stropy. Nedaleko hotelu najdete také několik golfových hřišť. Tuto světové oblíbenou hru si můžete zahrát v Liberci, Mladé Boleslavi či v Benátkách nad Jizerou. K výletu zve nedaleký zámek Mnichovo Hradiště, zámek Sychrov či hrad Bezděz.

Vynechejte ani víkend v Mariánských Lázních

Pohodové dny volna si můžete plnými doušky vychutnat také v Mariánských Lázních. Voucher s detailnějšími informacemi najdete zde www.firmanazazitky.cz/wellness-zazitky/. Díky wellness víkendu pro dva se budete cítit jako v ráji. Pobyt si zde užijí především milovníci přírody, neboť okolí luxusně zařízeného hotelu obklopují nádherné lázeňské lesoparky. I zde můžete navštívit mnohé zajímavé historické památky. Mariánské Lázně nabízí hostům také bohaté sportovní a kulturní vyžití.