Dochází Vám zásoby zeleniny a rádi byste tentokrát objednali gastronomická balení? Za skvělou cenu je můžete nakoupit v e-shopu společnosti BMC Brno www.bassta.cz.

Kam pro gastro balení potravin?

Tato společnost je předním dodavatelem vysoce kvalitních potravin v gastro balení značky Bassta. Do České republiky dováží potraviny ze Středomoří a především ze Španělska. Portfolio značky Bassta je velmi pestré a umožňuje si tak vybrat rozmanité skvadře klientů. Potraviny značky Bassta jsou zárukou kvality a delikatesní chutě. Potraviny se vyznačují rovněž vysokou trvanlivostí a pečlivým balením. Při nakupování je možné vybírat zboží v plechovkách, sklenicích i vacích. V nabídkovém katalogu najdete především konzervované ovoce, zeleninu, olivové oleje i koření. Ke Španělsku patří olivy stejně neodmyslitelně jako červené víno, proto i gastro balení olivy najdete v e-shopu společnosti BMC Brno. Za skutečnou delikatesu jsou považovány především zelené olivy s celou mandlí.

Pochutnejte si na španělských olivách

Olivy pravděpodobně ochutnat za svůj život každý minimálně jednou. Zdobí se jimi pizzy, podávají se pod maso, obvykle jsou součástí také zeleninových či těstovinových salátů. Často si je jen tak dopřejeme při popíjení vína. Pro olivy je charakteristická specifická chuť. V e-shopu společnosti BMC Brno najdete, jak zelené, tak černé olivy. Přičemž zelené olivy jsou nezralé olivy daného druhu, zatímco černé olivy jsou zralé a tím pádem bohatší také na olej. Ne však každý ví, že olivy jsou významným zdrojem vitaminů A a E, nenasycených mastných kyselin a antioxidantů. Olivy obsahují také přírodní vlákniny a minerály.