Jak jste si mohli v poslední době všimnout, se slevovými portály se doslova „roztrhl pytel“. Slevy online jsou opravdu lákavé – většinou jsou okolo 50 procent. Ale jak z této přehršle portálů vybrat ten, který vás jen neobere o peníze a službu či produkt, který jste si zakoupili skutečně dostanete a do v takové kvalitě, jakou poskytovatel slibuje?

Pořádně si přečtěte, co kupujete

Pokud vás nabídka zaujala natolik, že si ji chcete zakoupit, věnujte jejímu pročítání čas a nastudujte si pořádně vše, co vám o ní slevový portál říká. Musíte přesně vědět, co vámi zaplacená částka zahrnuje a co budete muset případně doplatit na místě – co se týče pobytů. Pokud objednáváte zboží, zjistěte si, zda je možno si produkt osobně vyzvednout či da je poštovné zahrnuto v ceně, případně kolik si za něj dodavatel účtuje.

Není sleva jako sleva

Před tím, než si zboží nakoupíte, prohlédněte si internetové stránky dodavatele, zkontrolujte, za jakou cenu produkt nabízí a zda se sleva pouze „netváří“ jako sleva. Zároveň si také prohlédnete stránky a zjistíte, jestli na vás dodavatel působí důvěryhodně a seriózně. Stejně tak si prověřte tento výrobek na internetu. Nenabízí ho většina dalších e-shopu za ještě nižší cenu, než je na slevovém portále? I to se může stát!

Dokončete objednávku

Pokud máte tedy vybráno a prostudováno, zbývá vám už pouze jediný krok – objednat. Každá nabídka by měla obsahovat způsoby, jakými je ji možno zaplatit. V dnešní době je již nejoblíbenější formou platba online přes kartu, která „dorazí“ na účet hned, tudíž vámi zvolený voucher obdržíte prakticky obratem. Pokud tuhle možnost portál nenabízí, měli byste také být na pozoru!

Doufám, že vám naše rady pomohly k nákupu skvělé dovolené a vše bude dle vašich představ, a hlavně dle toho, co vám slevový portál inzeruje!