Ne každá žena se může pyšnit krásnou, štíhlou postavou. Většina žen se každý den snaží zamaskovat svá přebytečná kila. Jenže mnohdy to jde skutečně těžce. Pomoct může oblečení, které může skrýt přebytečná kila, pokud víte, jaký střih volit. Jestli se také řadíte k ženám, které doposud nestihly zhubnout kila navíc z vánočních svátků, využijte naše tipy a nedejte na sobě znát, že vaše váha sahá před osmdesát kilogramů.

Mnohé ženy proto, aby vypadaly dobře, tráví hodiny v posilovně či na běžícím pásu. K dokonalé postavě však přispěje především oblečení, které nosí. Jsou střihy a tipy oblečení, které zpevňují, je oblečení, které opticky zeštíhluje. Jelikož každá žena chce vypadat štíhlejší, než doopravdy je, zaměřme se na zeštíhlování pomocí oblečení.

Šaty rovného střihu vždy pomůžou

O současné módě by se dalo říct, že fandí ženám s přebytečnými kily. Pokud často nakupujete, určitě jste si všimli, že současná móda se nese ve znamení širokých střihů a volnosti. Oblečení není utáhlé, není nikde upnuté a nepodtrhuje ženské nedokonalosti. Naopak ženské nedokonalosti zakrývá.

Vezměme si například šaty rovného střihu. Právě ty dokážou zahalit nejen nehezké bříško, ale také větší zadeček či neforemné boky. Šaty rovného střihu nikde tělo neobepínají a ani nikde netáhnou, což ocení každá žena, která miluje pohodlí.

Midi sukně zakryjí nedokonalý zadeček

Pokud jste milovníkem především sukní, zaměřte se na takzvané midi sukně. Jedná se o sukně, které sahají až do pasu, který opticky zeštíhlují, a od pasu jsou rozšířené až ke kolenům. Jelikož nejsou krátké, zahalí dokonale celulitidu či pomerančovou kůži. Díky rozšíření přes zadeček dokonale skryjí jeho velikost, stejně tak zakryjí i neforemné a nehezky vypadající boky.

Midi sukně se dají kombinovat takřka se vším. Lze s jejich pomocí vykouzlit elegantní outfit, který doplníte o lodičky či polobotky a vkusnou elegantní halenku či tílko na úzká ramínka, ale také s jejich pomocí vykouzlíte ležérní look, jenž je doplněn o tenisky a samozřejmě o obyčejné tričko s nápisem, které je dnes populární.