Komu záleží na jeho majetku a chce mít klid a jistotu, že peníze, šperky, fotografie, cenné hodinky, sbírky, firemní razítka, náhradní klíče či důležité dokumenty budou v bezpečí, měl by si pořídit trezor.

Sejfy jsou jednou z alternativ, jak bezpečně uložit drahé věci jak v domácnosti, tak ve firmě. Jelikož existuje spousta druhů, značek, typů i velikostí, jistě každý uvítá, když najde všechny trezory přehledně uspořádané na jednom místě. Takto vám výběr usnadní internetový obchod Saffort na svých webových stránkách. V klidu svého domova či kanceláře si tak můžete prohlížet jednotlivé typy trezorů a vybrat si ten, který bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám.

Trezory na zbraně

Obchod nabízí jak trezory na dlouhé zbraně, tak trezory na krátké zbraně, v obou případech certifikované. Zvolit můžete i robustni sejfy na dlouhé zbraně. Každý majitel nějaké zbraně je povinen ji zabezpečit proti krádeži, ale hlavně před zvědavými dětmi. Skříně na zbraně z obchodu Saffort splňují náročné požadavky na zabezpečení zbraní. K oblíbeným patří skříně značky Hunter, vyrobené ze silné oceli. Zbraňové trezory jsou velmi těžké, a proto obchod zajišťuje jejich dopravu k zákazníkovi.

Ohnivzdorné trezory

Odolnost vůči požáru je důležitým parametrem. Ohnivzdorné sejfy jsou opatřeny speciální výstelkou, pláštěm a lakem chránícím hotovost, šperky i důležité dokumenty uložené například v šanonech. Procházejí přísnými testy EU a speciálních institutů zabývajících se certifikací.

Trezory do zdi

Důležité je také nenápadné umístění trezoru. Tento předpoklad splňují sejfy do zdi, jejichž nejširší sortiment nabízí internetový obchod Saffort. Na výběr jsou levné trezory i dražší trezory s elektronickým zámkem od italského výrobce Techonomax. K nejoblíbenějším trezorům určeným do zdi patří výrobky české firmy T-SAFE. Do této kategorie patří i trezory do podlahy.

Domácí trezory

Obchod Saffort nabízí bezpečné nábytkové domácí sejfy, které lze umístit nejen v domácnosti, ale i v kancelářích, hotelech a na dalších místech. Přestože nemají certifikaci, splňují díky silnému pancéřování potřebné bezpečnostní vlastnosti. Zajistí vám tak klid při uložení menší hotovosti, šperků, dokladů i dalších cenností.