Dostali jste za úkol připravit firemní večírek, na kterém je potřeba zaujmout účastníky, chystáte narozeninovou oslavu a chcete, aby byla nezapomenutelná, přemýšlíte nad tím, jak zorganizovat svatební hostinu a nejste si jisti, jak připravit catering? Není nic jednoduššího, než se svěřit odborníkům, mezi něž patří i společnost Golden Drinks s.r.o., která zajišťuje veškeré služby spojené s večírky a oslavami.

V nabídce naleznete nejen catering a rauty mladá boleslav, ale i možnost objednání dj mladá boleslav nebo doprovodného programu, který vás bude provázet celou oslavou. Pokud vám chybí potřebný inventář, není to žádný problém, společnost Golden Drinks zajistí i tuto položku. Může zajistit i prostory, v nichž se vámi pořádaná oslava uskuteční. A nemusíte se starat ani o závěrečný úklid. I s ním vám cateringová společnost pomůže.

Co obnáší catering

Catering je specifický druh služby, která je poskytována zákazníkům. Většinou se jedná o služby spojené s gastronomií, které lze realizovat na libovolném místě a v kterémkoli časovém období.

Cateringové firmy nabízejí přípravu různých slavnostních forem občerstvení. Lze využít nejen klasický raut, ale i recepci nebo banket. Velmi oblíbené jsou i venkovní party. Nejdůležitější věcí a podstatou cateringu je však uspokojení mlsných jazýčků a to nejen, co se týká jídla, ale i pití.

Cateringová služba zahrnuje i návrh a přípravu jídel i nápojů.

Společnost, která cateringy poskytuje, také zajistí potřebný inventář, obsluhu, případně další potřebný personál a po domluvě i závěrečný úklid.

Proč právě catering?

Pokud zvolíte služby kterékoli cateringové společnosti, nabízí se vám výběr z rozmanitých druhů pokrmů a to jak studených, tak i teplých, slaných i sladkých. Stejné je to i s nabídkou pití. Servírování pokrmů můžete zvolit formou bufetu nebo servírovaného menu a velkou výhodou je i profesionální a zaškolený personál, který zajistí hladkých průběh celé oslavy.