Rozhodli jste se letos v létě zainventovat do rekonstrukce Vašeho bydlení a rádi byste se zaměřili také na zútulnění obývacího pokoje? Moderní kusové koberce od společnosti Vopi dodají pokojům ve Vašem bytě útulnost i moderní vzhled.

Moderní koberce od Vopi

Ačkoliv se může zdát, že koberce jsou v posledních letech na ústupu, opak je pravdou. Zatímco v minulosti se koberce pokládaly na celou plochu podlahy, dnes se používají především jako doplněk pod konferenční stůl nebo k sedací soupravě. Dá se říci, že trh s koberci dnes nabízí rozmanité variace. To platí také o kusových kobercích s vysokým vlasem od společnosti Vopi. Kusové koberce Shaggy si zamilujete pro jejich moderní vzhled i barevné kombinace. Podle vkusu si můžete vybrat kusový koberec v zelené, fialové, béžové, hnědé, šedé, modré či červené barvě. Designem se tyto kusové koberce neomezují pouze na obdélníkový tvar, nýbrž jsou k sehnání také kulaté a oválné.

Běhouny do chodeb a předsíní domovů i kancelářských prostor

Koberce tvoří nenápadný prvek interiéru, avšak svou funkcí jsou nezastupitelné. Koberce mají především vynikající izolační vlastnosti. Tlumí hluk a dodávají místnosti teplo. To oceníte především v chladných podzimních a zimních dnech. Neumíte-li představit ani další místnosti bez koberců, pak nepřehlédněte aktuální nabídku na kobercové běhouny zde www.vopi.cz/behouny-koberce/. Ty se hodí především do hal, předsíní i chodeb. Běhouny dodávají těmto prostorám reprezentativní vzhled, a proto jsou hojně používány rovněž v chodbách firem. Firma Vopi Vám ráda na zakázku vyrobí ze stejného materiálu i nášlapy na schody. Tento typ koberců chrání schody před opotřebením a osoby pohybující se na schodech před zraněním.