Nebaví vás ta všední fádnost, kterou kolem sebe každý den vidíte? Není vaší chybou, že vaše domácnost nemá „šťávu“. Naštěstí existuje jednoduché řešení, jak si bydlení zútulnit dle vašich představ. A to i levně nebo dokonce zdarma. Alespoň trochu šikovné ruce má přeci každá z nás. Nechte se inspirovat jednoduchými triky – přečtěte si magazín o bydlení, který vám dokonale poradí.

Bydlení i zahrádka – jednoduše pohádka

Odteď už se nebudete o víkendech nudit. Věnujte svůj čas domovu i zahrádce a začněte se realizovat při jejich kultivaci. Domácí kutilky si zde rozhodně přijdou na své. Magazín o bydlení totiž přináší rady nejen jak na bydlení, ale i pobyt na zahrádce se pro vás stane kulturním zážitkem, když uvidíte, jak vám pod rukama vyrůstá například nová skalka či ozdobný chodníček.

Ale co dělat v zimě?

Když nastane ta doba, kdy práce na zahrádce prostě nejsou možné, nevěšte hlavu. Magazín o bydlení vám poradí, jak si například vypěstovat zeleninu v bytě – a to dokonce i v zimním období, takže si můžete dokonce přenést zahrádku domů. A hlavně – zimní období, to jsou hlavně Vánoce. Těch tipů na vánoční ozdoby, vůně, perníčky – prostě dokonalou atmosféru! Tolik rad nikde jinde po kupě prostě nenajdete.

Svěřte svou domácnost do péče „odborníků“

Magazín o bydlení se zaměřuje na rozličná témata – stačí jen rozkliknout a dozvíte se například, jaké volit rozmístění nábytku, jak vymalovat pokoj, aby vypadal větší nebo útulnější, jaký typ lustru pořídit podle velikosti pokoje, jakou sedačku zvolit – prostě celkově dokáže „přestěhovat“ váš pokoj a vy nebudete vycházet z údivu, kolik se toho dá dokázat svépomocí. Nebraňte se a staňte se bytovým designérem krok za krokem.