Také vás štve to neustálé „sekání“ a zamrzávání videí, které si zrovna přehráváte? Vždy se to zasekne v ten nejnevhodnější okamžik, že je tomu tak? Známe to přece všichni. Ale proč byste to měli trpět? Vy za tu službu přeci platíte a proč byste měli vyhazovat peníze oknem, když to jde i kvalitněji? Udělejte si průzkum trhu a změňte poskytovatele svého internetového připojení.

Proč bychom to měli udělat?

1. Zrychlíte si internet

Na trhu je v dnešní době spousta poskytovatelů pro internet na doma a tím pádem se předhánějí v tom, kdo bude lepší – co se týče celkové ceny či rychlosti internetu. Takže se podívejte, kdo nabízí nejlepší rychlost v poměru s cenou a jednoduše se u nich informujte na přechod.

Samozřejmě, že na vesnicích je složitější získat nového poskytovatele internetu, jelikož tam není takové pokrytí, jako například při výběru internetového poskytovatele v Brně, Praze či jiných velkých městech.

Nový poskytovatel nabízí také určité slevy pro nové zákazníky, využijte je – je to přeci příjemné získat „něco navíc“ ještě před tím, než se stanete jejich skutečnými zákazníky. Mimo slev také vybírejte takového, který vám zajistí instalaci zdarma. Je totiž možné, že budete na svůj dům muset nechat nainstalovat například anténu, abyste mohli využívat wi-fi připojení v celém vašem domě, a to je kolikrát spojeno s různými zřizovacími poplatky.

2. Žádné datové omezení

Už se přestaňte hlídat v tom, kolik videí si můžete stáhnout či shlédnout online. Internet na doma je bez jakýchkoli omezení datového přenosu, tudíž můžete surfovat od rána do večera – klidně i přes noc a internet bude „šlapat pořád stejně“.

3. Ušetříte

Nejenomže vám poskytovatel nabízí vysokorychlostní internet, můžete jej navíc skloubit s televizí, za kterou platíte jinému provozovateli a tím pádem ušetřit a vše platit v jedné faktuře – nezní to dobře?