V tomto nadpisu není skryto pouze technické řešení a způsob, jak věšet obrazy na zeď. Aby mohl obraz řádně vyniknout a být skutečně vkusným doplňkem místnosti, je třeba dbát i na estetickou stránku. To znamená, v jaké výšce by obraz měl viset, jak zapadne do celkové koncepce a stylu dané místnosti, zda bude solitérem na zdi, nebo součástí dalších bytových doplňků.

Dodání obrazu

Pokud si z bohaté nabídky více než 180 tisíc obrazů rozdělených pro lepší orientaci do 13 kategorií vyberete obraz podle svého vkusu, představ a prostorových možností, nemusíte se obávat jeho poškození během přepravy. Všechny obrazy z e-shopu Nejlepsiobrazy.cz jsou před odesláním zákazníkovi pečlivě zabaleny v bublinkové fólii. Tím jsou chráněny proti případnému poškození a ostatním vnějším vlivům. Lhůta dodání objednaného obrazu je 14 dnů, obvykle je ovšem tento termín kratší. Více tuto dobu zkrátit nelze z objektivních důvodů, kterými jsou skladovací možnosti a skutečnost, že obrazy jsou vyráběny až na základě objednávky koncového zákazníka.

Placení

Ceny obrazů nejsou navyšovány o žádné poplatky, jako je balné, dopravné apd. Zboží je doručováno prostřednictvím České pošty. Zaplatit lze buď dobírkou – tedy platbou v hotovosti při převzetí zboží, nebo bankovním převodem.

Jak obraz zavěsit

Obrazy z e-shopu Nejlepsiobrazy.cz se na zeď věší jednoduše, neboť si nemusíte dělat starosti s háčky apd. Každá dodávka obsahuje jak samotný obraz, tak také potřebné háčky a šroubky. Pokud si v e-shopu zakoupíte vícedílný obraz, obdržíte k němu také příslušenství pro zavěšení každého dílce. Aby zavěšení obrazu bylo co nesprávnější a nemuseli jste trnout obavou, že by obraz spadl a poškodil se, je dobré používat k zavěšení na zeď osvědčené hmoždinky a vruty podle charakteru stěny. Hmoždinky jsou určeny zvlášť do klasické cihlové nebo panelové zdi, zvlášť do sádrokartonu, dřeva či jiných materiálů. Vruty a hmoždinky součástí balení nejsou. Správná výška umístění obrazu by měla být zhruba v úrovni očí, proto si místo pečlivě vyměřte a nejprve požádejte někoho z rodiny, aby obraz podržel na plánovaném místě pro lepší představu.