V dnešní uspěchané době je více než nutné myslet na preventivní opatření. Jedna hloupá náhoda a neštěstí je na světě. Chodí-li vaše dítě často do školy za snížené viditelnosti samotné, je pro něj vhodná reflexní vesta. Tu dítě využije nejen při chůzi po vozovce či přecházení silnice, ale také při běžné procházce či sportování.

Ať už bude brázdit ulice na bruslích či skateboardu, reflexní vesta ho zviditelní a preventivně chrání před nebezpečím.

Jak vybrat tu správnou?

I když vás po zaslechnutí spojení reflexní vesta napadne prostě klasická žlutá vesta s reflexními pruhy, vybrat si můžete z pestré škály provedení a barev. Širokou nabídku reflexních vest najdete na stránkách altima.cz. Pořídit zde můžete svým dětem reflexní vestu s potiskem různých kreslených postaviček, které jim nošení vesty zpříjemní. Vybrat si mohou například potisk s medvídkem, panenkou či jinou pohádkovou bytostí. Pro starší děti, které by odmítly nosit reflexní vestu s potiskem, můžete zakoupit vestu bez potisku. Různě řešené je také zapínání vest. Zvolit můžete buď klasické zapínání vepředu, navlékací vestu přes hlavu nebo zapínaní na boku. Pro děti, které nemají rádi přetahování si mikin přes hlavu, volte vesty, které se dají zapnout zepředu či z boku.

Pestrý výběr

Kromě rozmanitého výběru barev a potisků, je důležitá také velikost reflexní vesty. Na stránkách altima.cz naleznete různé velikosti reflexních vest. Najdete zde reflexní vesty pro děti již od dvou let. Nepostradatelné jsou vesty již v mateřských školkách, kdy se děti vydávají na výlety a musejí často přecházet část cesty po vozovce. Ale i pro starší děti určitě využijete reflexní vesty, ať už při cestě do školy, na výletech či při sportovních aktivitách. Dopřejte svému dítěti reflexní vestu, která mu může zachránit život.