Z každého interiéru lze vykouzlit originální a útulné prostředí, kam se jeho majitel bude vždy rád vracet. Platí to jak o obytných, tak i o komerčních prostorech. Navrhováním a vytvářením dokonalých interiérů se zabývá společnost PW interiér z Olomouce. Návrhy interiérů provádí v těsné spolupráci se klienty. To znamená, že se na první schůzce nejprve snaží pochopit záměr, přání a představy klienta, aby na jejich základě vytvořila nejprve několik návrhů.

Samotné realizace předchází ještě zaměření, vizualizace a vytvoření dokumentace. V průběhu této první fáze následuje i výběr nábytku a dalších prvků. Teprve až dojde k naprosté shodě ve všech otázkách, vytvoří bytový designér společnosti jednotnou vizi a projekt se zrealizuje.

Výrobky do realizovaného interiéru

Společnost PW interiér s.r.o. si zakládá na prvotřídní kvalitě provedení včetně jednotlivých prvků. Proto dodává do realizovaných interiérů výrobky pouze od renomovaných a osvědčených tuzemských i zahraničních dodavatelů nábytku a dalších doplňků. Bytový designér najde vždy pro konkrétní interiér ideální kombinaci nejvhodnějšího vybavení nejvyšší kvality. Značkové výrobky jsou pak zárukou dlouholeté spokojenosti každého klienta.

Vysoce kvalitní dveře

Interiérové dveře představují v každém bytě nebo komerčním prostoru jeden z nejdůležitějších a také nejvýraznějších prvků. Jejich vzhled a celkové provedení by mělo vždy odpovídat charakteru a stylu prostoru. Proto pwinterier.cz již dlouhodobě spolupracuje s největším českým výrobcem interiérových i venkovních dveří a zárubní, kterým je firma SAPELI. Pwinterier dokonce získal nově statut oficiálního SAPELI POINTU, což znamená další rozšíření služeb pro zákazníky. Každý zájemce si může prohlédnout široký sortiment dveří, zárubní, systémů otvírání, kování, skleněných výplní dalších doprovodných prvků. Zkušený a odborný personál Vám pomůže s výběrem, poradí a vysvětlí vše, co chcete vědět o bytových i jiných interiérech.