Pro všechny zájemce o koupi nebo prodej nákladních vozidel funguje jedinečná služba, kterou poskytuje portál truck1-cz.com. Stačí se na těchto stránkách jednoduše zaregistrovat a tím se stát plnohodnotným členem této společnosti. Pak už pouze listujete v nabídkách, nebo zaregistrujete svou nabídku na prodej nákladní techniky, automobilu, přívěsu nebo další techniky související s nákladními vozidly. Tento způsob je snadný, rychlý a efektivní.

Co nabízí Truck 1

Tato společnost již více než deset let provozuje bazar nákladních aut. To znamená, že kdokoliv se může zaregistrovat na jejich webových stránkách a buď nabízet prodej nákladního vozidla a jakékoliv nákladní techniky, nebo si vybírat z bohaté nabídky tohoto automobilového sortimentu. Tato služba je na mezinárodní úrovni, jelikož zájemci mohou koupit nákladní vůz prakticky z kterékoliv země na světě a zrovna tak mají neomezenou možnost, že se jejich nabídka co nejdříve na takto širokém trhu uplatní. Okruh zájemců, kteří mohou vaši nabídku shlédnout, tak mnohonásobně stoupne.

Ovšem bazar nákladních vozidel neznamená pouze tento úzký sortiment. Na webových stránkách truck1-cz.com máte možnost koupit i dodávku, autobus, zemědělskou či stavební techniku, nebo naopak využít prodej přívěsů, návěsů a veškeré další nákladní techniky.

Jak postupovat?

Hledání v záplavě nabízených ojetých nákladních vozidel a nejrůznější nákladní techniky by samozřejmě bylo velice zdlouhavé a neefektivní. Proto zavedla společnost Truck 1 rychlejší a efektivnější systém, kdy zadáte svůj požadavek, respektive umístíte svou poptávku po požadované technice. V příslušné kolonce uvedete hlavní kritéria vozidla či techniky, kterou poptáváte, a Truck 1 ji pak rozešle tisícům prodejců nejen na našem území. Podobně budete postupovat při prodeji a pak budete již pouze očekávat zájemce.

Bazar nákladních automobilů je rozdělen na několik kategorií, jako jsou například skříňová nákladní vozidla, jejíž podkategorií jsou třeba pojízdné prodejny, přepravníky zvířat apd. Dostanete se až ke konkrétním nabídkám se všemi údaji včetně kontaktu na prodejce.