Jak je všeobecně známo, nikdo není dokonalý. V každé domácnosti mohou nastat situace, se kterými si domácí pán nedokáže poradit, nebo prostě nemá k dispozici speciální nástroj či nářadí. Také je spousta osamělých žen, pro které může být i zdánlivě jednoduchý problém neřešitelný. V takovýchto případech se většina z nás obrací na odborné firmy nebo řemeslníky.

Ti ovšem nemusí být zrovna k mání, nebo mají dlouhé čekací lhůty. Někteří řemeslníci Vás mohou i odmítnout s argumentem, že se jedná o drobnost, která počká. Právě obavy z takového odmítnutí jsou důvodem, že někdo se snaží závadu provést neodborně sám, nebo prostě čeká. Přitom vám může trn z paty vytáhnou hodinový manžel. Jedná se o novou službu, která si získává u lidí stále větší popularitu.

Co je hodinový manžel

Zpravidla je to člověk, který si umí poradit v každé situaci. Je vybaven potřebným nářadím, nástroji i řadou různých součástek, aby jej nic nemohlo zaskočit. Především je ale zručný a zkušený. Manžel na hodinu dokáže nahradit řemeslníka, ať už je to instalatér, elektrikář nebo třeba i zahradník. Například instalatér nebo firma vám sice opraví vzniklou závadu, ovšem hodinový manžel je díky své všestrannosti připraven a schopen poradit si ve Vaší domácnosti s čímkoliv. Nejenže Vám odstraní závadu na vodoinstalaci, vymění baterii nebo spraví protékající klozet, nebo vymění elektrickou zásuvku, spraví lampičku či vymění zářivku. Ale také jej můžete požádat například o instalaci žaluzií, vymalování bytu, nebo dokonce o různé práce na zahradě, se kterými by si poradil jen zkušený zahradník.

Objednání manžela na hodinu

Samozřejmě, že manžel na hodinu u vás nestráví pouze hodinu, ale čas, který je nutný k provedení oprav včetně pečlivého úklidu a odstranění vzniklého nepořádku. Služby hodinového manžela si můžete objednat prostřednictvím webu nejlepsihodinovymanzel.cz. Dispečink vám poskytne kontakt na nejbližšího hodinového manžela k Vašemu bydlišti. To je zárukou rychlosti a spolehlivosti, neboť se můžete sami s příslušným hodinovým manželem domluvit na termínu a v případě závady například na elektroinstalaci se dočkáte opravy třeba ihned, aniž byste museli čekat, až se dostaví elektrikář. Služba spočívá ve spolupráci s hodinovými manžely po celé České republice.