Pozemek lze oplotit nejrůznějším způsobem. Zvolit můžete od klasického venkovského plotu z dřevěných planěk, přes drátěné pletivo, betonové panely až po živý plot. Záleží na lokalitě a stylu nemovitosti. Ovšem chcete-li oplotit pozemek u rodinného domu, je skvělou volbou plot kovový. Kovové ploty vyráběné a montované bohumínskou firmou PLOTY B&V s.r.o. jsou jednak účinným zabezpečením majetku, a jednak elegantní ozdobou.

Jsou vhodné k oplocení jak rodinných domů a zahrad, tak i veřejných budov, škol, zámeckých parků, kulturních zařízení nebo i průmyslových objektů a areálů.

Čím jsou kovové ploty charakteristické

Především je to vysoká odolnost proti korozi a dlouhá životnost. Těchto vlastností je dosahováno použitím technologie, kdy jsou plotová pole vyráběna z plných za tepla válcovaných profilů. Povrchová úprava je provedena žárovým zinkováním, čímž se zaručí spolehlivá ochrana před všemi povětrnostními vlivy, před korozí, a to i ve všech obtížně přístupných záhybech. Elegantního vzhledu kovových plotů se dosahuje tzv. duplexní a triplexní ochranou, což je aplikace nejprve epoxidové vrstvy a poté vrchní práškové barvy.

Kovové ploty i jejich příslušenství se vyrábějí v nejrůznějším provedení, tvarech, rozměrech a designech. Zákazníkovi jsou k dispozici moderní ploty kovové fotogalerie, kde má možnost výběru a objednání plotu z několika řad, do kterých jsou kovové ploty zařazeny. Jednotlivé řady jsou pojmenovány takto: Premium, Ekoline, Trend a Brilliant.

Příslušenství

Kovové ploty se stejně jako jiné oplocení neobejdou bez příslušenství, kterým jsou brány a branky ve stejném provedení. Společnost PLOTY B&V vyrábí a nabízí ke kovovým plotům všech řad brány v různém provedení. Úsporu plochy a jednoduché ovládání představují posuvné brány, které jsou buď křídlové, pojezdové nebo tzv. vynesené. Liší se pouze provedením, ale společným znakem všech tří typů je splnění požadavků na bezpečnostní předpisy a příslušné ČSN. Díky konstrukčnímu řešení lze výplň rámu těchto bran montovat horizontálně i vertikálně.