Skladování zboží je velmi náročné na prostory. Někdy se vše semele tak rychle, že potřebujete velkou halu pro uskladnění materiálu během pár dnů. Montované haly jsou poměrně novým způsobem, jak získat skladovací prostory během pár okamžiků. Za tu dobu, co jsou na našem trhu si získali velkou oblibu u velkých i malých firem.

Montovaná hala poskytuje praktické řešení, které není tolik náročné na finance a zároveň nabízí kvalitní skladovací prostory, jako klasické haly. Navíc k jejich výstavbě nepotřebujete žádné speciální povolení. Vystačíte si v rovným terénem.

Funkční řešení pro vaše podnikání

Montovanou halu je možné postavit téměř kdekoliv, kde se nachází vyrovnaný terén. Je možné napojit ji na stávající budovy a haly.

Montované haly jsou vyrobeny z vysoce odolného materiálu, který spadá do kategorie těžko hořlavých stavebních materiálů. Vysoká bezpečnost je zaručena, ať už skladujete cokoliv.

Konstrukce montované haly je lehká a skládá se ze systému ocelových příhradových rámů, které jsou vyztuženy a fixovány ztužidly. Ukotvení a zafixování všech rámů dělá z haly nedobytnou pevnost, která vydrží všem povětrnostním vlivům i velkému množství sněhu nebo silnému mrazu.

Výhodou montované haly je možnost kdykoliv ji přemístit. Jednotlivé prvky je možné demontovat, rozšířit, upravit rozměry nebo kompletně přemístit celou budovu. Veškeré úkony je možné provést během pár hodin.

Kolik stojí montovaná hala na míru

Přesnou cenu lze zjistit pouze v momentě, kdy jsou známé přesné specifikace. Konečnou cenu totiž určuje celá řada faktorů. Ve většině případů se jedná o stavbu na míru a ceny jednotlivých hal jsou různé. Každá hala má jiné rozměry. Ceny se orientačně pohybují v řádech několik desítek tisíc korun. Pro určení přesné ceny je dobré kontaktovat odborníky na haly-polak.cz, kteří vám mohou cenu spočítat podle zadaných parametrů.