Vypadávání vlasů je problém hlavně žen. Je to mnohdy příčinou nedostatku vitaminů nebo nedostatku železa. Taky to samozřejmě může být geneticky problém nebo to může být i z důvodu špatné péče o vlasy. Pokud začínají vlasy vypadávat i mužům, je to příznak stárnutí, bohužel. Pánové se s tímto příznakem stárnutí často nemohou srovnat, ale dneska už je tento příznak stárnutí nemusí skutečně vůbec znepokojovat.

Dneska se totiž proti tomuto problému dá bojovat!

Žijeme v době, kdy se neustále vyvíjí technologie, které mají ulehčit náš život, které mají napravit to, co přibývající věk způsobuje. Například ženy se už mohou radovat z toho, že se dají lehce odstranit vrásky, že se dají odstranit jizvy nebo že lze vyléčit i nadměrné pocení, které je tedy problémem spíše obézních lidí obecně.

Abychom však zůstali u problému vypadávajících vlasů – i s tímto problémem lze lehce zatočit, a to pomocí vlasové mezoterapie. Vlasová mezoterapie může sloužit jenom jako prevence, která vám vlasy posílí, obnoví jejích růst a zlepší i kvalitu pokožky hlavy.

Než však podstoupíte toto ošetření, možná byste měli vědět, co to vlastně je.

Co je to vlasová mezoterapie?

Vlasová mezoterapie je ošetření, během kterého vám do pokožky hlavy pomocí mikrojehliček aplikují látku, jež podpoří růst vlasů, obnoví růst vlasů, posílí vlasové cibulky a zlepší i kvalitu vlasové pokožky. Je to skutečně zázrak mezi zázraky – podstoupit by ho měli hlavně ti, kteří zaregistrovali, že jim vlasy vypadávají skutečně více, než je běžné, nebo ti, kterým výrazně začaly vlasy řídnout.

Jaký je efekt této mezoterapie?

Co se týče efektu tohoto ošetření, hned po prvním ošetření jsou vlasy naprosto fantasticky hydratované a vyživené. Stejně tak je na nějaký čas dostatečně hydratovaná i vlasová pokožka. Samozřejmě je nutné, abyste toto ošetření podstupovali pravidelně – nejlepších výsledků dosáhnete jedině při pravidelném ošetřování.