vířivka

Kvalitní vířivka Vám poskytne zasloužený odpočinek, zrelaxujete v kruhu Vašich blízkých, a to vše v pohodlí domova. Kvalitní vířivky mají dokonalý systém tepelné izolace včetně termokrytu. Kvalitní termokryt zabraňuje úniku tepla a odpařování vody. Šetří tak energii i vodu, snižuje spotřebu desinfekčních prostředků, chrání vířivou vanu před znečištěním a zároveň slouží jako bezpečnostní prvek.

U nejlacinějších nafukovacích vířivek odpovídá cena také kvalitě. Budete rádi, pokud Vám taková vířivka bude sloužit jednu sezónu. Komfort nebude takový, jaký jste si představovali a celkově budete mít vysoké provozní náklady na spotřebovanou energii, vodu i desinfekční prostředky. Samozřejmě existují i kvalitní nafukovací vířivky, ale cena těchto vířivek je řádově jiná a pohybuje se na stejné hladině jako u klasických akrylátových vířivek.

Prověření dodavatelé

Pokud tedy hledáte vířivou vanu v určité cenové kategorii, zaměřte se na kvalitní tepelnou izolaci, energetickou náročnost, možnost regulace hydromasáže, celkový komfort a ergonomii jednotlivých míst, kvalitu technologií, životnost, záruku, možnost servisu a dostupnost náhradních dílů.

SPA Studio Vám nabízí vířivky od kvalitních prověřených výrobců. Protože se snaží svým zákazníkům vycházet vstříc, nabízí sekci ekonomických modelů, která představuje sice jednodušší, ale stále velmi kvalitní vířivky s těmi nejlepšími technologiemi. Většinu modelů si můžete prohlédnout v jejich showroomech. Zkušení specialisté Vám poradí s výběrem a odpoví na Vaše dotazy ohledně technologií apod. Navíc poskytují záruční i pozáruční servis a v případě potřeby Vám pomohou sehnat potřebné náhradní díly a doplňky.