Oblek je druh oblečení, který by rozhodně měl být v šatníku každého muže. Přece jenom se jedná o něco, co se jednou za čas musí vytáhnout. K takovému obleku by se ale měla zkombinovat další řada věcí, například pásky nebo třeba hodinky. Hodinky jsou hlavně součástí takzvaného luxusního vzhledu, po kterém jistě kdejaký muž velice touží.

Hodinek je však v tomto světě habaděj, proto by možná nestálo za hřích, abychom si řekli pár tipů na ty nejlepší hodinky, které se k takovému perfektnímu obleku hodí. Jelikož si oblek neoblékáte na běžné události, jako jsou například kávové sedánky nebo třeba večerní procházka s přítelkyní, měli byste mít na paměti fakt, že kupovat hodinky v běžných obchodech s bižuterií není nic luxusního. Obleky jsou pro zvláštní události, proto si kupte takové hodinky, které budou také pro stejné situace. Luxus by z nich měl rozhodně jenom sálat.

Existuje hned několik možností, jaké hodinky zvolit. Přinášíme vám nejen tipy na luxusní značky, s nimiž nikdy neuděláte krok vedle, ale také na to, na co byste si měli při výběru hodinek dávat pozor.

U hodinek je nutné dbát na řemínek!

I když bohatěji působí čistě kovové hodinky, dnes se staly velice populární ty řemínkové typy. Jsou rozhodně stylové, vkusné a také jsou luxusní, navíc nepůsobí jako velký kýč. Jenže u řemínkových hodinek je zapotřebí zvolit dobrou délku řemínku, protože jinak by nám nevkusně řemínek přesahoval.

Pokud by ženy chtěly vybírat si hodinky třeba k setu či kompletu, pak volí také řemínkové hodinky dle stejných pravidel.

Barva je důležitá!

U těchto hodinek je taky nutno dbát na barvu. Černá je sice super, ale je to stejné jako s černým oblekem a černými polobotkami – jsou „out“. Raději volte vkusné hodinky s hnědým řemínkem, které perfektně půjdou k modrému obleku a k hnědému pásku a taky k hnědým polobotkám či mokasínům.

Jaké značky hodinek se řadí k těm kvalitním?

Pokud byste chtěli takové hodinky, které budou hlavně kvalitní a které budou v řemínkové podobě, obraťte se na značku Daniel Wellington. Také uděláte dobře s hodinkami značky Cloude Bernanrd, Nixon nebo Gant.