Pokud jste již někdy měnili střešní krytinu, víte, že to není úkol na jedno odpoledne. Čím větší plochu musíte obložit taškami, tím déle vám to zabere. A ani několik týdnů potřebných k výměně střechy není výjimkou. Existuje ovšem kvalitní náhrada za klasické pálené tašky, se kterou budete mít práci hotovou klidně za pár dnů.

Plechové tašky pro vaši střechu

Touto alternativou je lehká ocelová střešní krytina Evertile. Ta má odolnost a užitné vlastnosti jako klasická střešní krytina, ovšem s tím rozdílem, že se s ní snadněji manipuluje. Tyto lehké střešní krytiny jsou většinou vyrobené z oceli nebo hliníku, a tak dokáží čelit i nejnáročnějším podnebným podmínkám. Jsou větruvzdorné, velmi tiché při dešti a budou vám sloužit několik desítek let k Vaší plné spokojenosti.

Malá velikost, jednoduchá manipulace

Ovšem díky menší velikosti se vám s nimi bude mnohem lépe manipulovat. Množství krytiny na průměrný rodinný dům bez problémů složíte na dvě palety a odvezete i menším nákladním autem. Při pokládce lze tašky snadno a efektivně upravovat, takže spotřebujete méně materiálu a ještě ušetříte za odpad. Pokud si zvolíte typ s kamenným granulátem, získají tašky vzhled tradičních krytin.