Máte-li vícečlennou rodinu, se kterou se chcete vydat na dovolenou k moři, nebo za zimními radovánkami na horách, můžete se za tímto účelem vypůjčit minibus. Pojme více osob než běžné vozidlo a navíc disponuje velkým zavazadlovým prostorem, takže je to ideální automobil na dlouhé cesty.

Takovýto komfort si může dovolit každý, kdo využije služeb autopůjčovny Fibo Trading. Najdete zde pochopení, profesionální a vstřícné jednání a samozřejmě vám budou poskytnuty všechny nezbytné informace včetně cenných rad ohledně používání vozidla.

Jaké jsou výhody pronájmu

V první řadě vám půjčovna minibusů poskytne kvalitní a perfektně připravené vozidlo. Pro zákazníka znamená pronájem minibusu celou řadu výhod. Především se nemusí starat o údržbu vozidla, sledovat termíny plateb a vydávat náklady spojené s provozem vozidla, jako je to v případě jeho vlastnictví. Půjčovna minibusů je vlastníkem vozidel, takže připravuje a přistavuje své minibusy k pravidelným prohlídkám v STK, platí pravidelně povinné ručení, havarijní pojištění a další nezbytné náklady.

Rovněž ceny nabízené půjčovnou Fibo Trading jsou velice výhodné a oproti konkurenci na území hlavního města Prahy i v jejím okolí jsou mnohem přijatelnější. Výhod půjčovny mohou využívat zájemci z řad fyzických i právnických osob. K výhodám rovněž patří skutečnost, že počet kilometrů ujetých zákazníkem pronajatým minibusem není dopředu nijak omezen.

Kde se půjčovna nachází?

Půjčovna minibusů, ale také užitkových vozidel či dodávek, se nachází v Praze-Lahovicích, kde má svůj vlastní areál Lahovický dvůr. Objednat vozidlo si můžete telefonicky, prostřednictvím e-mailu nebo osobně v přijímací kanceláři, kterou najdete hned u vjezdu po jeho levé straně.

Nabídka půjčovny

Autopůjčovna disponuje vlastním servisním zázemím, takže všechny vozidla jsou stále v perfektním technickém stavu, připravena k okamžitému použití. Pronájem minibusu je podmíněn

vlastnictvím řidičského oprávnění skupiny B, které vám stačí k ježdění v ČR i v ostatních členských státech EU.

Při převzetí minibusu obdržíte všechny potřebné dokumenty, jako je technický průkaz, doklad o zaplacení povinného ručení, údaje o elektronickém sledovacím systému a dálniční známku. Na vyžádání můžete dostat i některé doplňky, jako je například střešní nosič lyží nebo dětská autosedačka.