Všem obdivovatelům a obdivovatelkám francouzského životního stylu je věnován dnešní článek. Představa francouzského života je dokonalá. Víno k obědu, krásná pleť, dokonalý šatník, šarmantní muži a elegantní dámy, které září i bez make-upu, takový je francouzský sen. Naučte se s námi žít a vypadat jako pravá Francouzka, pokud se budete opravdu snažit, přiblížíte se ke svému ideálu.

Na první pohled

Pravdou je, že francouzskou ženu poznáte většinu na první pohled. Je dokonale sladěná, ale její outfit vypadá naprosto nenuceně, jako kdyby to byly náhodné kusy oblečení, které si ještě rozespalá náhodně vytáhla ze skříně. A nejenže krásně vypadá, ale i voní. Francouzky si zakládají na módních trendech, jednoduchosti, dokonalých parfémech a vždy bezchybné pleti. Francouzka se tváří nenuceně, přirozeně, je vždy nad věcí a jemně špulí rty. Je prostě k nakousnutí!

Co by vám nemělo chybět?

Každá žena by si měla vybrat parfém, který k ní dokonale sedí a nosit ho stále při sobě. Francouzky přeci stále voní. Pořiďte si také klasický baret, proužkovaný top, klasické černé šaty a džíny s vysokým pasem. Francouzky si mohou dovolit i černou podprsenku pod bílou halenkou. Nezapomeňte dbát o své ruce a vlasy, které si barví podobným odstínem jako je jejich přirozený, aby nevypadaly uměle. Vše musí působit naprosto nenuceně.

Líčení

Váš make-up by měl být opravdu jemný. Použít můžete maximálně make-up v odstínu vaší pleti, trochu pudru, řasenku a rtěnku. Pokud máte pleť bez chybičky, stačí jen trocha pudru a rtěnka. Zapomeňte na silně zvýrazněné obočí, konturování a vrstvy očních stínů, dopřávejte své pleti volnost a pečujte o ni spíše preventivně, aby následně přirozeně bez nalíčení působila dokonale.

Užívejte si

Francouzky si umí užívat. K obědu si dopřejte sklenici vína, odpoledne relaxujte, čtěte, poslouchejte hudbu, zajděte si do divadla nebo kina. Nespoléhejte jen na ostatní, užívejte si svého okolí a sami sebe. I když francouzské ženy vypadají, že se nestresují, není to pravda, jsou stejně nervózní a vystresované, ale umí to zakrýt vyrovnanou tváří. Zajímavé jsou také typické pohyby Francouzek. Jemná gesta rukou, špulení rtů, nohy přes sebe a dokonalé pózy při focení, které nevypadají jako pózy, ale jako krátké životní okamžiky. Nikdy neusínejte neodlíčené a jako správná Francouzka to nepřehánějte s alkoholem ani s jídlem. Francouzky vypadají jako čistá přirozenost, zatím vším však stojí mnoho promyšlené práce, která tuto přirozenou nenucenost vytvoří, což je mnohem pracnější než si vzít nesladěné oblečení a vytvořit podivné líčení. Naučme se některé triky Francouzek a bu´dme okouzlující.