Pečená hruška je skvělým dezertem po obědě nebo při oslavách. Sladká chuť s jemnou vůní vás dostane.

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 20 minut

Celkový čas: 45 minut

Co potřebujete na pečenou hrušku

  • 4 hrušky nakrájené podélně
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 8 krajíců chleba
  • ½ šálku červené papriky v želé
  • několik plátků šunky
  • 4 plátky sýru čedar

Jak na to

Předehřejte troubu na 220°C. Ve velkém pekáči promíchejte plátky hrušky se 2 lžícemi olivového oleje. Pečte zhruba 20 až 25 minut.

Na větší pánvičku vložte krajíce chleba a na ně položte šunku, želé, pečené hrušky a sýr. Přiložte další krajíce chleba a zakapejte olivovým olejem. Pečte z každé strany 2 až 3 minuty, než se sýr roztaví. Přejeme dobrou chuť.